Protecție antipraf pentru capac sport - Klean Kanteen - negru

Protecție antipraf pentru capac sport - Klean Kanteen - negru

20,00 lei
Fără TVA: 20,00 lei
Cod produs: Protecție antipraf pentru capac sport - Klean Kanteen - negru
Stoc: Out Of Stock
Viewed 1844 times

Descriere

Protecție de silicon împotriva prafului și murdăriei pentru capac Sport 3.0 Klean Kanteen. 

Klean Kanteen e un brand american care produce recipiente reutilizabile prietenoase cu noi și cu planeta. E un business de familie, care își dorește să înlocuiască recipientele din plastic de unică folosință. Datorită calității recipientelor lor, au ajuns cunoscute în toată lumea, și sunt o alternativă perfectă pentru sticlele sau paharele de plastic. Mai mult, acum există variante pentru diferite dimensiuni, potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți. 

Material: Silicon 

Protecția este utilă  împotriva prafului și murdăriei pentru capacul Sport 3.0 Klean Kanteen. Ea nu închide ermetic capacul, acesta trebuie împins pentru ca lichidul să nu se scurgă din sticlă. 

În locul protecțiilor de plastic. 

Fără ambalaj

Siliconul se reciclează, dar se pune separat de alte materiale. Cel mai probabil trebuie trimis către o firmă specializată care se ocupă de reciclarea siliconului. Altfel, el se poate depune la deșeuri menajere - chiar dacă ajunge în groapa de gunoi, acesta nu se descompune și nu e toxic pentru natură. 

Accesoriul ajută capacul sticlei Klean Kanteen să se păstreze curat, și astfel poate avea efect pozitiv în a-i prelungi viața și utilitatea. 

Descriere produs

Protecție de silicon împotriva prafului și murdăriei pentru capac Sport 3.0 Klean Kanteen.