Pastă de dinți - whitening - în tub de aluminiu - Officina Naturae - 75ml

Pastă de dinți - whitening - în tub de aluminiu - Officina Naturae - 75ml

22,00 lei
Fără TVA: 22,00 lei
Cod produs: Pastă de dinți - whitening-tub de aluminiu-Officina Naturae-75ml
Stoc: Out Of Stock
Viewed 1212 times

Descriere

Pastă de dinți cu efect de albire, datorită extractelor de lămâie și salvie. Efect vizibil în 3 săptămâni. În tub de aluminiu.

Pastă de dinți naturală cu efect de albire care îndepărtează petele de pe dinți, datoită extractelor de salvie și lămâie. În plus, încetinește formarea plăcii dentare datorită extractului organic de cimbru.

Este eficientă pentru dinții afectați de consumul de cafea sau ceai.

Este ambalată într-un tub de aluminiu, material reciclabil 100%. Capacul este creat dintr-un bioplastic provienit dintr-o sursă regenerabilă.

Sunt folosite doar ingrediente vegane și cruelty-free. 

Proptietăți:

- lămâia: efect de albire, reduce petele și îngălbenirea dinților. Eficientă și împotriva tartrului și tonifică gingiile

- extractul de salvie: efect de albire

- extractul organic de cimbru: efect de albire și previne formarea plăcii dentare

- erythritol: previne formarea cariilor și îndulcește pasta de dinți.

Fără fluor, coloranți, SLS/SLES.

Mod de utilizare: folosiți pasta de cel puțin 3 ori pe zi, după mese, și în 3săptămâni veți avea rezultate vizibile.

Ingrediente (INCI): Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Erythritol, Cellulose Gum, Citrus Limon Peel Extract*, Thymus Vulgaris Flower/ Leaf Extract*, Salvia Officinalis Leaf Extract*, Mentha Arvensis Leaf Oil*, Mentha Piperita Oil*, Glyceryl Caprate, Mica, Titanium Dioxide, Lauryl Glucoside, Potassium Sorbate, Citric Acid, Limonene.

* din agricultură ecologică

Certificat EcoBio Control, Vegan.

 

În locul pastelor de dinți ambalate în plastic și cu ingrediente dăunătoare. 

Pasta de dinți e ambalată într-un tub de aluminiu 100% reciclabil cu capac din bioplastic dintr-o sursa regenerabilă. Tubul e ambalat într-o cutie de hârtie reciclabilă.

După uzare, tubul de aruncă la deșeuri de aluminiu, capacul la plastic și hârtia la carton și hârtie - toate putând fi reciclate.

Nivelul de ecomptimism e ridicat, putem "salva" in medie 4-5 tuburi de plastic pe an (pe lângă același număr de cutii de carton). În plus, evităm substanțele dăunătoare pentru apă, de ex. Triclosan care eliberat în apă dezechilibrează viața acvatică.

Descriere produs

Pastă de dinți cu efect de albire, datorită extractelor de lămâie și salvie. Efect vizibil în 3 săptămâni. În tub de aluminiu.