Deodorant stick Clean Cloud - Pandoo - 40gr

Deodorant stick Clean Cloud - Pandoo - 40gr

30,00 lei
Fără TVA: 30,00 lei
Brand: Pandoo
Cod produs: Deodorant stick Clean Cloud - Pandoo - 40gr
Stoc: Out Of Stock
Viewed 1237 times

Descriere

Un deodorant stick vegan, hipoalergenic, creat special pentru cei cu piele sensibilă și iritată. 
Deodorantul vegan Clean Cloud de la Pandoo a fost creat special pentru cei cu piele sensibilă și iritată. Datorită ingredientelor sale naturale, deodorantul este hipoalergenic și potrivit și pentru cei alergici. 

- ingrediente naturale
- aromă placută care durează mult
- prietenos cu pielea și economic
- produs și ambalaj fără plastic
- produs în Europa (Olanda)

Gramaj: 40gr
Dimensiuni: Înălțime 8.5cm, Diametru 3.5cm.

Ingrediente: Sodium Bicarbonate, Zea Mays (Corn) Starch, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Cetyl Esters, Helianthus Annuus Seed Cera (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax), Olea Europaea ( Olive) Fruit Oil*, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Kaolin, (Natural) Parfum (Fragrance), Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate, Zinc Oxide, (Bamboo) Cellulose, Caprylic/Capric Triglycerides, Tocopherol, Polyhydroxystearic Acid, Bambusa Vulgaris Shoot Extract
* = certificate organic

În locul deodorantelor ambalate în plastic, care conțin aluminiu, ftalați, ulei de palmier, care pot fi dăunătoare atât pentru pielea noastră cât și pentru mediul înconjurător.


Tubul deodorantului este realizat din hârtie certificată FSC (care atestă că lemnul provine din păduri gestionate în mod sustenabil și durabil, pe criterii sociale, economice și ecologice). Au un strat foarte subțire de folie PLA  (biodegradabilă), care previne uscarea conținutului.  

Ambalajul este certificat “ok pentru compostare”. 

După uzare, ambalajul poate fi compostat sau aruncat la deșeurile de hârtie/carton.


E greu de crezut, dar sprayurile contribuie la creșterea compușilor organici volatili (COV) mai mult decât mașinile (sursa: revista Science). Deodorantul natural nu poluează aerul și nici apa. În plus, reducem consumul de plastic în medie cu câte 6 cutii pe an.


Descriere produs

Un deodorant stick vegan, hipoalergenic, creat special pentru cei cu piele sensibilă și iritată.