Deodorant cremă natural Neutro (fără parfum) - CoSo - 50ml

Deodorant cremă natural Neutro (fără parfum) - CoSo - 50ml

40,00 lei
Fără TVA: 40,00 lei
Cod produs: Deodorant cremă natural Neutro (fără parfum) - CoSo - 50ml
Stoc: Out Of Stock
Viewed 1815 times

Descriere

Neutro este un deodorant cremă natural, cu o textură delicată, ideal pentru o piele sensibilă sau pentru cei care nu suportă parfumurile.

Un deodorant cremă cu o textură delicată, ușor de aplicat, ideal pentru pielea sensibilă.

Deodorantul CO.SO neutru este ideal pentru persoanele cu piele sensibilă sau cei ce nu suportă parfumurile. 

Este un deodorant natural extrem de eficient, datorită formulei exclusive a bicarbonatului de sodiu conținut. Spre deosebire de alte deodorante cu bicarbonat de sodiu sub formă de granule, acest deodorant conține un bicarbonat de sodiu foarte fin, ce nu irită pielea ca urmare a formării de granule pe timpul zilei.

Beneficii:

·       ambalat fără plastic, într-un recipient din aluminiu reciclat și 100% reciclabil

·       este un deodorant solid eficient și sigur pentru tine și planetă

·       conține bicarbonat de sodiu cu o formulă inovativă și extract de hamamelis ce reglează transpirația în mod natural

·       nu irită pielea, fiind indicat chiar și persoanelor sensibile (nu conține alcool)

·       nu conține alergeni

·       este un deodorant cremă cu ingrediente active 100% naturale

Proprietăți ale ingredientelor active:

·       Bicarbonat de sodiu cu formulă ce nu se simte pe piele, reglează pH-ul și oprește înmulțirea bacteriilor ce provoacă mirosul neplăcut.

·       Extract de hamamelis cu efect ușor astringent, ce reglează transpirația în mod natural, fără a o bloca

·       Triethyl citrate elimină mirosul neplăcut provocat de bacterii

·       Ulei de cocos organic ce îmbracă bacteria și o “sufocă”

·       Extract de mușețel cu efect emolient și calmant

Nu conține: alcool, săruri de aluminiu, parfum, coloranți artificiali, parfumuri sintetice, înălbitori, conservanți sintetici.

Mod de utilizare: aplică în zona axilei și masează ușor pentru a distribui uniform produsul; de la persoană la persoană cantitatea necesară poate varia, dar în scurt timp vei găsi cantitatea potrivită ție.

A se păstra bine închis la temperatura camerei. A nu se depozita lângă o sursă de căldură sau direct în lumina solară.

Ingrediente (INCI): Caprylic / Capric Triglyceride , Sodium Bicarbonate , Butyrospermum Parkii Butter , Hydrogenated vegetable oil, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters , Triethyl Citrate , Helianthus Annuus Seed Oil * , Cocos Nucifera Oil * , Chamomilla Recutita Flower Extract *, Hamamelis virginiana leaf extract , Tocopherol

*ingrediente din agricultură ecologică

În locul deodorantelor ambalate în plastic, care conțin aluminiu, ftalați, ulei de palmier, care pot fi dăunător atât pentru pielea noastră cât și pentru mediul înconjurător.Deodorantul cremă este ambalat într-un recipient din aluminiu care poate fi reutilizat. De jur împrejur are o etichetă din carton reciclabil.După uzare, ambalajul poate fi reutilizat sau aruncat la deșeurile de plastic/metal. Fiind realizat din aluminiu, acesta poate fi reciclat în totalitate. Eticheta din carton se aruncă la deșeuri din hârtie/carton.E greu de crezut, dar sprayurile contribuie la creșterea compușilor organici volatili (COV) mai mult decât mașinile (sursa: revista Science). Deodorantul natural nu poluează aerul și nici apa. În plus, reducem consumul de plastic în medie cu câte 6 cutii pe an.Descriere produs

Neutro este un deodorant cremă natural, cu o textură delicată, ideal pentru o piele sensibilă sau pentru cei care nu suportă parfumurile.