Deodorant natural cu mentă și salvie - Aromaterre - 80g

Deodorant natural cu mentă și salvie - Aromaterre - 80g

59,00 lei
Fără TVA: 59,00 lei
Brand: Aromaterre
Cod produs: Deodorant natural cu mentă și salvie - Aromaterre - 80g
Stoc: Out Of Stock
Viewed 324 times

Descriere

Un deodorant natural cu miros fresh! Te protejează și îți asigură un miros plăcut pe toată durata zilei. Fără alcool, aluminiu, ftalați și propylene glycol.

Aromaterre e un brand de familie, o afacere locală, care creează produse de îngrijire personală naturale, sănătoase, sustenabile. Dintr-un proiect care are la bază nevoile familiei, au crescut la o afacere care are în centru soluții pe termen lung pentru problemele pielii. 

Un deodorant natural cu miros fresh! Te protejează și îți asigură un miros plăcut pe toată durata zilei. Fără alcool, aluminiu, ftalați și propylene glycol.

Alege conștient un deodorant natural Aromaterre, creat fără alcool, care îți asigură protecția necesară. Vei avea alături de tine un deodorant intens hidratant (datorită uleiului de cocos și untului de shea) cu parfumul tău preferat, fie în călătorii, fie în cele mai neprevăzute momente. Acesta acționează ca un regulator al transpirației, absoarbe umezeala excesivă și nu blochează porii.  Pielea este lăsată să respire și să funcționeze așa cum este menită, transpirația este modul organismului de a se răcori. Ingredientele active antibacteriene neutralizează și nu permit înmulțirea bacteriilor. Astfel mirosul neplacut nu mai apare.

Aroma de salvie și mentă este perfectă pentru întreaga familie, în special pentru cei efervescenți, care iubesc să fie mereu fresh.

Alege un deodorant natural Aromaterre pentru protecție 100% naturală!

Deodorant natural vegan cu salvie și mentă îți lasă pielea să respire și nu blochează porii și nu afectează flora naturala a subrațului.

Datorită ingredientelor alese atent, pielea ta va ramâne hidratată și protejată pe termen lung! Uleiul esențial de portocale încorporat îngrijește blând și calmează pielea subrațului în special după epilare.

Deodorantul natural combate mirosul neplăcut, inhibând descompunerea bacteriană a substanțelor prezente în compoziția transpirației cu ajutorul ingredientului activ, Triethyl citrate. Acesta este  un ingredient cosmetic versatil cu proprietăți excelente pentru piele, Este obținut din produse agricole naturale fiind non-toxic, eco-friendly și biodgradabil. Amidonul de porumb din compoziție absoarbe umezeala produsă de transpirație.

Datorită consistenței netede, varianta de deodorant natural este ușor de aplicat. Zilnic, pe pielea uscată după duș, se aplică o cantitate mică iar cu ajutorul degetelor se masează până la absorbția completă, dacă e cazul. Pentru a ridica nivelul deodorantului, apasa ușor la baza acestuia.

Dacă nu ai făcut încă tranziția de la un antiperspirant la un deodorant natural, e posibil ca în primele zile să simți că transpiri mai mult și mirosul pare mai puternic. E din cauză că bacteriile de la subrațul tău se adaptează noii situații. Dă-i puțin timp corpului să se obișnuiască cu noul produs care îi oferă libertatea de a respira. În cel mult o lună (stiu, pare mult, dar ai încredere că merită) flora de la subrațul tău se va adapta și vei simți protecția împotriva mirosului neplăcut pe care ți-o dorești.

Substanțele conținute de acest produs sunt sigure și testate dermatologic, însă îți recomandăm testarea înainte de folosire pentru a evita eventuale alergii la unul din ingredientele produsului.

Cantitate: 80g

Ingrediente: cocos nucifera oil (unt de cocos), butyrospermum parkii butter (unt de shea), Triethyl citrate (citrat de trietil), zea mays starch (amidon alimentar), zinc ricinoleate, zinc oxide, salvia officinalis oil (ulei esențial de salvie), mentha piperita leaf oil (ulei esențial de mentă), cymbopogon flexuosus oil (ulei esențial de lemongrass).

A nu se înghiţi. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiţi din abundenţă cu apă curată.

Recomandăm testarea înainte de folosire pentru a evita eventuale alergii la unul din ingredientele produsului. Aplică pe o porțiune mică a brațului și urmărește reacțiile timp de 24 ore. Dacă observi reacții alergice (roșeață, mâncărimi, erupții), te rugăm să contactezi producătorul.

A se păstra în ambalajul original, ferit de razele soarelui și de temperaturi de peste 23°C.

Valabilitate: 3 luni de la deschidere.


În locul deodorantelor ambalate în plastic, care conțin aluminiu, ftalați, ulei de palmier, care pot fi dăunătoare atât pentru pielea noastră cât și pentru mediul înconjurător.

Tubul deodorantului este realizat din hârtie.

După uzare, ambalajul poate fi compostat sau aruncat la deșeurile de hârtie/carton.

E greu de crezut, dar sprayurile contribuie la creșterea compușilor organici volatili (COV) mai mult decât mașinile (sursa: revista Science). Deodorantul natural nu poluează aerul și nici apa. În plus, reducem consumul de plastic în medie cu câte 6 cutii pe an.

Descriere produs

Un deodorant natural cu miros fresh! Te protejează și îți asigură un miros plăcut pe toată durata zilei. Fără alcool, aluminiu, ftalați și propylene glycol.