Gel de duș lichid pentru bărbați - cu salvie și mentă - Aromaterre - 250g

Gel de duș lichid pentru bărbați - cu salvie și mentă - Aromaterre - 250g

39,00 lei
Fără TVA: 39,00 lei
Brand: Aromaterre
Cod produs: Gel de duș lichid - bărbați -cu salvie&mentă-Aromaterre-250g
Stoc: Out Of Stock
Viewed 1043 times

Descriere

Un gel de duș lichid, natural, potrivit pentru orice tip de piele, în special în special pentru pielea cu exces de sebum, datorită uleiului esențial de salvie și mentă. Gel de duș pentru bărbați. Intens și răcoritor.

Aromaterre e un brand de familie, o afacere locală, care creează produse de îngrijire personală naturale, sănătoase, sustenabile. Dintr-un proiect care are la bază nevoile familiei, au crescut la o afacere care are în centru soluții pe termen lung pentru problemele pielii. 

Gelul de duș lichid pentru bărbați cu salvie și mentă  este un gel de duș natural, blând cu pielea, potrivit pentru orice tip de piele, în special pentru pielea cu exces de sebum, datorită uleiului esențial de salvie și mentă. Această combinație de uleiuri esențiale asigură reglarea de sebum din piele.

De ce să alegi acest gel de duș?

- Lasă pielea catifelată și elimină sebumul după fiecare spălare, datorită formulei blânde.

- Conține doar ingrediente hipoalergenice.

- Gelul de duș cu ingrediente naturale este recomandat pielii sensibile, inclusiv pentru cea afectată de dermatită sau cu exces de sebum.

- Este un gel de duș pentru bărbați cu un miros proaspăt și răcoritor.

- Este îndeajuns o cantitate mică pentru a crea o spumă bogată, hidratantă.

- Datorită ingredientelor naturale, rezidurile rezultate în urma spălarii mainilor sau corpului cu acest gel de duș pentru bărbați, nu poluează apele.

- Este o formulă biodegradabilă, sigură pentru mediu.

- Produs 100% vegan.

Substanțele conținute de acest produs sunt sigure și testate dermatologic, însă îți recomandăm testarea înainte de folosire pentru a evita eventuale alergii la unul din ingredientele produsului.

Cantitate: 250g

Ingrediente: aqua (apă), potassium olivate (derivat din ulei de măsline), potassium cocoate (derivat din ulei de cocos), potasium shea butterate (derivat din unt de shea), glycerin (glicerină vegetală), mentha piperita leaf oil (ulei esențial de mentă), salvia officinalis oil(ulei esențial de salvie), rosmarinus officinalis oil (ulei esențial de rozmarin).

Recomandăm testarea înainte de folosire pentru a evita eventuale alergii la unul din ingredientele produsului. Aplică pe o porțiune mică a brațului și urmărește reacțiile timp de 24 ore.

A se păstra în ambalajul original, ferit de căldură excesivă. La temperaturi scăzute se poate îngroșa.

A nu se înghiţi. A se evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiţi din abundenţă cu apă curată.

Valabilitate: 3 luni de la deschidere.


În locul gelurilor de duș care nu sunt naturale sau care au ambalaje de plastic. 

Gelul de duș e ambalat în sticlă de sticlă cu capac de aluminiu.

Gelul de duș se consumă în totalitate, nelăsând nimic în urma lui, iar sticla poate fi refolosită sau aruncată la deșeuri de sticlă. Capacul fiind de aluminiu, merge la deșeuri de metal. 

Înlocuind gelurile de duș ambalate în plastic cu cele ambalate în sticlă, salvezi în medie 12 sticle de plastic pe an (în jur de 0.5kg de plastic care probabil ar ajunge la groapa de gunoi). pe lângă asta, nu introduci substanțe dăunătoare în apă.

Descriere produs

Un gel de duș lichid, natural, potrivit pentru orice tip de piele, în special în special pentru pielea cu exces de sebum, datorită uleiului esențial de salvie și mentă. Gel de duș pentru bărbați. Intens și răcoritor.