Apă de gură - tablete - cu mentă - Georganics - 180 buc.

Apă de gură - tablete - cu mentă - Georganics - 180 buc.

45,90 lei
Fără TVA: 45,90 lei
Brand: Georganics
Cod produs: Apă de gură - tablete - cu mentă - Georganics - 180 buc.
Stoc: Out Of Stock
Viewed 889 times

Descriere

Tablete de clătit gura cu mentă și efect de împrospătare a respirației și menținerea unei igiene orale adecvate, naturale și eficiente - ambalate în recipient de sticlă (180 buc.)

Georganics a început când Alex (creatorul brandului) a hotărât să își creeze propriile produse pentru igienă orală, având în vedere că nimic din ce găsea pe piață nu avea efectul dorit de el. Cu standarde înalte de exigență, dar și extrem de atent ca ingredientele folosite să fie naturale și să nu dăuneze planetei, el a creat produsele Georganics, care au devenit între timp un brand recunoscut și apreciat la nivel internațional pentru calitatea și eficiență lor. 


Tabletele de clătit gura cu mentă sunt realizate în întregime din ingrediente naturale, non toxice. Formula sa fără fluor, SLS sau glicerină ajută la restabilirea unui PH sănătos al gurii, menținând o igienă orală bună și o respirație proaspătă. Cu conținut de ulei de mentă, aceste tablete care trebuie dizolvate în apă, sunt ideale pentru uzul zilnic sau în călătorii. 


Recipientul de 180 bucăți este suficient pentru o persoană să le folosească 3 luni, de câte 2 ori pe zi. 


Mod de utilizare:

Dizolvă o tabletă în 20ml apă, fă gargară cu această soluție și scuipă, fără a înghiți. Nu clăti. "


În locul apei de gură convenționale, ambalate în recipient de plastic și care conține ingrediente dăunătoare pentru noi și mediul înconjurător.


Tabletele de clătit gura sunt ambalate ecologic în borcănel de sticlă cu capac de aluminiu, are o etichetă de hârtie cu cerneală vegetală și vine într-o cutie de hârtie craft.


După ce s-a golit conținutul, borcanul poate fi reutilizat în orice mod aveți nevoie, iar dacă doriți să îl aruncați, acesta merge la deșeuri de sticlă și capacul la plastic/metal. Cutia de hârtie craft e compostabilă, putând fi aruncată la biodegradabile, sau pur și simplu compostată în grădină. 


Folosind tabletele de clătit gura, putem "salva" în medie 12 ambalaje de plastic pe an. În comparație cu produsele convenționale, nu introducem în apă substanțe dăunătoare mediului, de ex. formaldehidă care e toxică pentru viața acvatică. În sfârșit, dar nu în ultimul rând, salvăm spațiu în dulapul din baie :).


Descriere produs

Tablete de clătit gura cu mentă și efect de împrospătare a respirației și menținerea unei igiene orale adecvate, naturale și eficiente - ambalate în recipient de sticlă (180 buc.)