Burete de konjac - simplu

Burete de konjac - simplu

16,90 lei
Fără TVA: 16,90 lei
Brand: I Love Eco
Cod produs: Burete de konjac - simplu
Stoc: Out Of Stock
Viewed 2482 times

Descriere

Burete pentru curățarea feței 100% natural și biodegradabil din plantă de konjac.

Dischetele demachiante de unică folosință sunt adesea tratate cu substanțe chimice care, odată ce intră în contact cu pielea, pot avea un efect nociv asupra organismului. De aceea îți recomandăm una dintre alternativele noastre naturale, sănătoase și ecologice.

Buretele de konjac este realizat dintr-un material 100% natural și biodegradabil, din rădăcina tratată termic a plantei de konjac. Are o textură plăcută și e potrivit pentru orice tip de piele, chiar și pentru cea a bebelușilor. Nu conține coloranți artificiali, produse chimice sau de origine animală.

Mod de utilizare:

Introdu buretele în apă călduță timp de 3-5 minute ca să se înmoaie. Aplică cu un masaj ușor pe față sau corp.

Diametru:

7,5 - 8 cm

În locul dischetelor de curățat tenul care conțin plastic și nu pot fi reciclate și în locul altor produse de curățare a feței care conțin produse chimice și sunt ambalate în plastic.

Buretele este ambalat într-o cutiuță de carton reciclabil.

Când e uzat complet, poți să compostezi buretele sau să îl pui în pământ în grădină, iar el se va degrada în 6 luni. Dacă nu ai aceste opțiuni și vrei să îl arunci la gunoi, să știi că se încadrează la deșeuri biodegradabile.

Dacă ai fi utilizat 2 dischete demachiante pe zi, folosind acești bureți eviți aruncarea a 730 dischete demachiante pe an.

Descriere produs

Burete pentru curățarea feței 100% natural și biodegradabil din plantă de konjac.