Săpun natural exfoliant cu coacăze negre - Cztery Szpaki (Patru Grauri)

Săpun natural exfoliant cu coacăze negre - Cztery Szpaki (Patru Grauri)

25,90 lei
Fără TVA: 25,90 lei
Cod produs: Săpun natural exfoliant cu coacăze negre - Cztery Szpaki
Stoc: Out Of Stock
Viewed 130 times

Descriere

Săpun 100% handmade, exfoliant cu aromă de coacăze negre. Oferă o exfoliere delicată și are o aromă delicioasă de fructe proaspăt culese. 

Săpunăria Cztery Szpaki (Patru Grauri) face săpun ca odinioară. E un brand polonez de cosmetice naturale - născut din dorința de a oferi corpului nostru îngrijirea de care are nevoie, folosind doar ingrediente naturale (în special de la producători locali), și respectând principiile zero waste. Iubitori de natură, ei reduc la maximum cantitatea de plastic folosit, încurajează la refolosirea ambalajelor și resurselor, și își pun toată dăruirea și talentul în crearea unor produse calitative dar și accesibile. Cztery Szpaki au în producție săpunuri și șampoane solide, deodorante, uleiuri și unturi de corp, și altele.

Săpun exfoliant cu o aromă delicioasă de fructe coapte proaspăt culese. Oferă o exfoliere delicată datorită particulelor exfoliante mici, fiind astfel plăcut de folosit zi de zi. Acest săpun exfoliant folosit zilnic pentru masaj poate ajuta la stimularea circulației sângelui și relaxează trupul.

Vitamina B și sărurile minerale din conținutul coacăzelor negre au efect de tonifiere și curățare, ideale pentru pielea grasă, acneică și mixtă. Datorită uleiurilor prezente în mod natural în coacăzele negre, sapunul e și un bun antibacterian și calmant al pielii iritate și poate ajuta la vindecarea rănilor minore. 

Uleiul de cocos - ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare a pielii, îi întărește elasticitatea și îi crește fermitatea.

Untul de shea - datorită vitaminelor A și E, regenerează și protejează pielea, încetinește procesul de îmbătrânire a pielii și creează o barieră naturală împotriva factorilor dăunători sau a vremii extreme.

Uleiul de ricin - este dezinfectant și antiinflamator, calmează iritațiile și luptă împotriva bolilor de piele. 

Uleiul de măsline - este o sursă bogată de antioxidanți, cu ajutorul cărora ajută la menținerea tinereții, fermității și vitalității pielii, dar are și rol de factor de protecție UV natural.

Semințe de coacăze negre - pe lângă proprietățile de scrub, semințele de coacăze negre au efect de hidratare a pielii, calmează iritațiile, regenerează și previne îmbătrânirea pielii.

Uleiul de geranium - tonifică pielea și calmează inflamațiile, are efect antiseptic, antiviral și antifungic.

Toate săpunurile sunt realizate manual, la rece. Nu sunt folosite mașinării sau algoritmi complicați, de aceea toate săpunurile sunt diferite și ar putea să arate puțin diferit decât cele din poză. Nu sunt folosite ingrediente de origine animală. 

Termen de valabilitate: 1 an de la data producției.

Gramaj: 110g.

Ingrediente: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Sodium Shea Butterate, Ribes Nigrum Seed Powder, Sodium Castorate, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Citral*.

* Substanțe prezente în mod natural în uleiurile esențiale.

În loc de gelurile de duș sau săpunurile care conțin ingrediente artificiale sau sunt ambalate în plastic


Săpunul natural e ambalat într-o hârtie reciclabilă, biodegradabilă, care îl protejează de factorii externi.


Săpunul se consumă în totalitate și nu lasă nimic în urma lui, iar hârtia care îl protejează poate fi aruncată la deșeuri de hârtie, sau refolosită în orice alt scop vi se potrivește.


Săpunurile solide au un impact pozitiv considerabil în comparație cu cele lichide:

1) Ambalaj fără plastic ("salvăm" în medie 12 sticle de plastic pe an)

2) Producția săpunurilor solide consumă de 5 ori mai puțină energie decât cele lichide

3) Consumul de apă și săpun în sine e considerabil mai mic în cazul săpunurilor solide. Asta înseamnă că economisim și bani.


Descriere produs

Săpun 100% handmade, exfoliant cu aromă de coacăze negre. Oferă o exfoliere delicată și are o aromă delicioasă de fructe proaspăt culese.