Insert din cânepă - Baba Boo

Insert din cânepă - Baba Boo

30,00 lei
Fără TVA: 30,00 lei
Brand: Baba Boo
Cod produs: Insert din cânepă - Baba Boo
Stoc: Out Of Stock
Viewed 1910 times

Descriere

Insert din cânepă, subțire și ultra absorbant.

Cu multă dragoste pentru copii dar și pentru planetă, Baba Boo au creat scutece textile și accesorii cu cele mai înalte standarde de sustenabilitate și calitate. Scutecele create de ei au design foarte chic, sunt realizate în condiții etice de muncă și sunt foarte confortabile. 

Insertul de cânepă este ideal pentru cei care udă multe scutece. este super absorbant și subțire, poate fi folosit cu încredere și pe timp de noapte. Este croit din cânepă, bambus și bumbac, fiind și foarte prietenoase cu natura. 

Înainte de a fi folosite pentru prima dată cânepa are nevoie de câteva spălări pentru a îi crește eficiența, fără a fi nevoie de uscare între aceste spălări. Este normal pentru cânepă să intre puțin la apă după prima spălare. Producătorul a avut asta în vedere când le-a creat, si a ajustat dimensiunea lor în mod corespunzător. După spălare dați-le inserturilor forma inițială înainte de a le întinde la uscat.

Se pot spăla în mașina de spălat haine la maxim 60°C. Se recomandă uscarea lor la aer, dar ocazional pot fi uscate și la uscătorul de rufe pe un program delicat. 

Împreună cu scutecele textile, se folosește în locul scutecelor de unică folosință.


Fără ambalaj.


După uzare, poate fi folosit ca material de umplere pentru perne, sau diverse alte articole de croitorie. Sau poate fi depozitat în containerele de colectare a deșeurilor textile pentru reciclare. 


În primii 2 ani de viață, copiii au nevoie de 4,000-6,000 de schimburi de scutec. În cazul scutecelor de unică folosință, asta înseamnă în jur de 2 tone (!) de deșeuri pe copil. Folosind scutece textile vom reduce deșeurile la minim și protejăm natura de substanțe extrem de periculoase, de ex. poli acrilat de sodiu care dezechilibrează viața acvatică.


Descriere produs

Insert din cânepă, subțire și ultra absorbant.