Pungă reutilizabilă din silicon pentru congelator - 1500ml

Pungă reutilizabilă din silicon pentru congelator - 1500ml

59,90 lei
Fără TVA: 59,90 lei
Brand: Pandoo
Cod produs: Pungă reutilizabilă din silicon pentru congelator - 1500ml
Stoc: Out Of Stock
Viewed 1530 times

Descriere

Pungă din silicon, reutilizabilă, pentru congelarea alimentelor solide sau lichide. Capacitate 1500ml. 

Punga reutilizabilă de silicon te va ajuta să păstrezi mâncarea proaspătă mai mult timp și să eviți astfel risipa alimentară. 

Punga e realizată din silicon alimentar și e ușor de folosit, atât pentru alimentele solide cât și pentru cele lichide. se poate sigila și asigura că nu curge conținutul ei. 

Capacitate: 1500ml. 

Sfaturi pentru utilizare: Spălați punga înainte de prima utilizare. Rezistă la temperaturi între -40 și 220 de grade Celsius. Poate fi spălată la mașina de spălat vase. Evitați contactul cu obiecte ascuțite. Nu o întoarceți pe dos pentru a o clăti. Lăsați-o să se uște înainte de a o depozita. 

Culoare: albă.

Ingrediente/Compoziție: silicon alimentar.

În locul pungilor de unică folosință din plastic.

Fără ambalaj.

Punga poate fi reutilizată o perioadă îndelungată de timp.  La sfârșitul vieții ei, siliconul se reciclează, dar se pune separat de alte materiale. Cel mai probabil trebuie trimis către o firmă specializată care se ocupă de reciclarea siliconului. Altfel, el se poate depune la deșeuri menajere - chiar dacă ajunge în groapa de gunoi, acesta nu se descompune și nu e toxic pentru natură. 

Cu toate că cel mai probabil ajunge la groapa de gunoi, acesta nu e toxic. Iar având în vedere că ajută la evitarea multor pungi de plastic de unică folosință pentru congelator, alegerea acestui produs are un impact mare asupra mediului. La asta se adaugă și risipa alimentară evitată. E o alegere într-adevăr sustenabilă.

Descriere produs

Pungă din silicon, reutilizabilă, pentru congelarea alimentelor solide sau lichide. Capacitate 1500ml.