Șampon solid vegan Amla și Reetha - Shaushka - împotriva căderii părului

Șampon solid vegan Amla și Reetha - Shaushka - împotriva căderii părului

50,00 lei
Fără TVA: 50,00 lei
Brand: Shaushka
Cod produs: Șampon solid Amla și Reetha -Shaushka- împotriva căderii părului
Stoc: Out Of Stock
Viewed 1270 times

Descriere

Șampon solid vegan, Ayurvedic, cu nuci Reetha și fructe de Amla, potrivit împotriva căderii părului, în special pentru părul creț, ondulat și moale. 

Shaushka e un atelier de cosmetice naturale născut la o fermă din mijlocul naturii și animalelor din zona Cracoviei, Polonia. Toate produsele sunt handmade, folosesc ingrediente vegane și sunt împachetate sustenabil/zero waste.

Produsele de îngrijirea părului sunt specialitatea brandului Shaushka. Sunt făcute pe bază de combinații unice de plante, uleiuri eterice și lut medicinal. Toate șampoanele au un șnur de cânepă de care poți agăța șamponul lângă duș sau vană.

Șamponul Ajurvedic cu nuci Reetha și cu fructe de Amla este ideal împotriva căderii părului. Este folosit în special de cei cu părul ondulat și moale, acest șampon întărind firul de păr și prevenind căderea lui. Uleiurile esențiale din conținutul șamponului reglează excesul de sebum și previne îngrășarea părului.  

Ce este Amla? Emblica officinalis este numele fructului Indian. Din antichitate îi erau recunoscute calitățile sale benefice pentru păr. acesta previne căderea părului, stimulează creșterea părului. Amla este bogată în antioxidanți, luptând astfel împotriva radicalilor liberi, îndepărtează mătreața, și e perfect pentru pielea sensibilă, acneică. Amla conține fier, săruri minerale, fibre, carbohidrați, protenie și vitamina C. Datorită acestor substanțe, are un efect de întărire. Utilizarea pe termen lung a șamponului cu Amla face părul mai gros și îl regenerează. 

Nucile Reetha sunt folosite și pe post de detergent atât petru haine, cât și pentru față și piele. Coaja nucilor Rettha conșine saponină, care e responsabilă pentru crearea spumei naturale. Această saponină protejează copacul de ciuperci, insecte și bacterii. Datorită acestor calități, sunt folosite și pentru curățarea părului. Tratează infecțiile scalpului fără să irite pielea sensibilă sau să provoace alergii. În mod tradițional, Rettha e recomandată pentru spălarea părului pentru că îl hrănelte și întărește. 

Uleiurile esnțiale în ingrijirea părului și scalpului

Uleiul de coajă de lămâie (Citrus limonum) dezinfectează și e recomandat pentru pielea și părul cu tendință de îngrășare.

Bay West Indies (Pimenta racemosa) are proprietăți benefice împotriva căderii părului și stimularea creșterea lui.

Uleiul de mentă (Mentha piperita) anesteziază și calmează durerea. Se adaugă în special în șampoanele pentru părul gras, acesta răcorește scalpul și reglează excesul de sebum.


PRODUS VEGAN potrivit persoanelor peste 3 ani. 

Mod de folosire: Șamponul se folosește în mod similar cu săpunul solid. Umezim șamponul cu puțină apă, iar spuma creată o punem pe păr. Se poate și dilua șamponul în apă , de ex. într-un borcan, pentru o aplicare mai ușoară pe păr.  După aplicarea șamponului pe păr, acesta se clătește.  

Greutatea: 80 g

Ingrediente INCI: Sodium Coco-Sulfate, Butyrospermum parkii Butter, Aqua, Emblica Officinalis Fruit Powder, Sapindus Mukorossi Fruit Powder, Ricinus Communis Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Citrus Limon Peel Oil, Mentha Piperita Oil, Limonene, Pimenta Racemosa Leaf / Fruit Oil, Eugenol.

În locul șampoanelor ambalate în plastic care conțin parabeni, ftalați și alte ingrediente care nu sunt naturale și pot dăuna atât pielii noastre cât și mediului înconjurător.


Ambalaj 100% biodegradabil și compostabil creat exclusiv din materiale din plante:

Hârtia e din celuloză reciclată, compostabilă iar cutia din furnir provine dintr-o plantație sustenabilă, certificată forestier PEFC TM, complet biodegradabilă și compostabilă industrial în conformitate cu EN14046. 

Ambalajul e 100% compostabil. Cutia se poate refolosi pentru a ține bijuteriile de ex. Șnurul de cânepă se poate composta sau arunca la deșeuri biodegradabile.


Înlocuind șamponul ambalat în plastic cu șamponul solid, salvezi în medie 12 sticle de plastic pe an (în jur de 0.5kg de plastic care probabil ar ajunge la groapa de gunoi). În plus, reduci consumul de apă, petrol și emisii de CO2. Nu în ultimul rând, nu introduci substanțe dăunătoare în apă.


Descriere produs

Șampon solid vegan, Ayurvedic, cu nuci Reetha și fructe de Amla, potrivit împotriva căderii părului, în special pentru părul creț, ondulat și moale.