Snackbag - Săculeț reutilizabil pentru gustări - Vulpițe

Snackbag - Săculeț reutilizabil pentru gustări - Vulpițe

30,00 lei
Fără TVA: 30,00 lei
Cod produs: Snackbag - Săculeț reutilizabil pentru gustări - Vulpițe
Stoc: Out Of Stock
Viewed 1665 times

Descriere

Săculeț lavabil, reutilizabil pentru gustări - fructe, s...

Opţiuni disponibile

Greenmade ZeroWaste e un brand românesc de ambalaje textile și cerate. Producătorul și-a propus să lupte împotriva ambalajelor de unică folosință și a plasticului prin crearea de ambalaje reutilizabile textile. Șervețele textile pentru sandwichuri, șervețele cerate, săculeți pentru pâine - sunt doar câteva din produsele oferite. Acestea sunt create cu multă atenție la detaliu, sunt extrem de calitative, frumoase și eficiente. 

Snackbagul este un săculeț pentru gustări - fructe, sandwichuri, biscuiți, etc., ideal pentru excursii, ieșiri, școală, grădiniță.  

Săculețul textil cu dublu strat este recomandat pentru ambalarea pâinii, a produselor de patiserie și brutărie, o alternativă zero-waste la ambalajele clasice de unică folosință. Se închide cu arici. 

Materialul exterior este din bumbac, iar interiorul dintr-un material textil subțire cu o membrană sintetică care îi conferă impermeabilitate dar menține o aerisire naturală prin microperforații. Ambele straturi sunt foarte subțiri, astfel este foarte ușor de folosit. 

Se poate spăla la mașina de spălat haine la 30 ° C. Dacă are doar pete mici în interior, acestea se pot șterge cu un burete sau o lavetă umedă.

Produsul e lucrat manual.

Materiale: Exterior bumbac 100, Interior material textil sintetic impermeabil

Dimensiuni: Mic: 14*12*6 cm    
                     Mare: 16*16*6cm

În locul pungilor de plastic.

Fără ambalaj, are doar o etichetă din hârtie subțire reciclabilă.

Dacă se deteriorează într-o asemenea măsură încât nu mai poate fi folosit, materialul textil poate fi reutilizat în proiecte de upcycling sau poate fi depus la containerul de deșeuri textile pentru reciclare.

Nivel de ecoptimism ridicat, datorat faptului că reduce semnificativ folosirea pungii de plastic. 

Descriere produs

Săculeț lavabil, reutilizabil pentru gustări - fructe, sandiwchuri, biscuiti - ideal pentru excursii, ieșiri, grădiniță, parc. Dimensiuni: mic - 14x12x6cm; mediu - 16x16x6cm.