Soluție concentrată NEAT antibacteriană pentru suprafețe - cu mango și smochine

Soluție concentrată NEAT antibacteriană pentru suprafețe - cu mango și smochine

20,00 lei
Fără TVA: 20,00 lei
Brand: Neat
Cod produs: Soluție concentrată pentru curățenie - cu mango
Stoc: Out Of Stock
Viewed 3474 times

Descriere

Soluție concentrată pentru curățenie eficientă, care ajută la reducerea risipei. E antibacteriană, vegană, fără plastic și potrivită pentru majoritatea suprafețelor. 

Știai că soluțiile pentru curățenie conțin 90% apă și doar 10% ingrediente active? Și atunci de ce am livra cantități atât de mari de apă simplă, când aceasta poate fi adăugată de la robinet? Este o risipă să consumăm resurse pentru transportul de apă când aceasta e la îndemna oricui fără costuri suplimentare.

 

Soluția concentrată pentru curățenie NEAT este eficientă și ajută la reducerea risipei și a consumului de plastic.

 

Este potrivită pentru orice suprafață de tip lemn, sticlă, inox, gresie, faianță, laminat, piatră naturală, granit și marmură. Nu e adecvată pentru piatra, granitul și marmura nesigilate. Recomandăm testarea produsului pe o zonă mică în prealabil.

 

Pune soluția NEAT în 470 ml de apă și ești gata de treabă! Te îndemnăm să îți reumpli sticla de 500 ml de soluție NEAT și să reduci sensibil risipa și consumul de plastic specifice soluțiilor clasice de curățat.

 

Soluția e concentrată, fiind realizată din ingrediente naturale, biodegradabile, fără substanțe chimice, netestate pe animale.

 

Cantitate:

30 ml

 

Variante:

Iarbă de mare & lotus – cu note marine, ușor dulci și o bază florală.

Grapefruit & Ylang Ylang – cu un parfum proaspăt de citrice dat de notele de grapefruit și pomelo.

Fără parfum – fără alergeni. Pentru cei sensibili la parfum, dar care își doresc să facă alegeri sustenabile.

Anti-bacteriană pentru geamuri și oglinzi cu ceai Yuzu.

Anti-bacteriană pentru baie cu salvie și mentă.

Anti-bacteriană pentru suprafețe cu mango și smochine. 

În locul soluțiilor clasice de curățare ambalate în plastic și care conțin substanțe neprietenoase cu mediul.

Soluția NEAT este ambalată într-un recipient din sticlă prevăzut cu un capac de aluminiu și introdus într-o cutie de hârtie certificată FSC (care atestă că materialul provine din păduri gestionate în mod sustenabil și durabil, pe criterii sociale, economice și ecologice).

Sticluța poate fi refolosită după golire. Dacă decizi să o arunci, sticla merge la deșeuri de sticlă, capacul la deșeuri din metal, iar cutia se poate composta sau arunca la biodegradabile. 

La o utilizare lunară medie de 2 sticle de plastic cu diverse soluții, impactul anual este de minimum 24 de sticle de plastic.

Descriere produs

Soluție concentrată pentru curățenie eficientă, care ajută la reducerea risipei. E antibacteriană, vegană, fără plastic și potrivită pentru majoritatea suprafețelor.