Despre noi

Suntem o familie de ecoptimiști din Cluj-Napoca, entuziasmați de drumul către o viață mai sustenabilă. 


De ce ?

Pentru că în România producem în medie 300 kg deșeuri municipale pe persoană pe an. Ni se pare mult prea mult. Mai ales dacă doar o mică parte (sub 15%) se reciclează. (sursa: Eurostat)


De ce ?

Pentru că lumea are nevoie de optimiști. Credem că alegerile conștiente pot face din planeta noastră un loc mai bun. Cu mici eforturi putem reduce considerabil cantitatea de deșeuri. Așa că suntem încrezători și optimiști. Fiecare acțiune contează. Putem trăi sănătos, etic și sustenabil, bucurându-ne de satisfacția dată de alegerile bune. Și de drumurile mai rare la pubelele de gunoi :)


 vine în întâmpinarea acestei nevoi de a trăi mai eco, less waste, cu grijă față de natură și cei din jurul nostru. Magazinul nostru este locul unde poți face cumpărături fără plastic, respectând mediul înconjurător. Ne documentăm mult și vrem să îți aducem soluțiile cele mai prietenoase cu natura și să le ambalăm într-un mod cât mai sustenabil. Ecoptimist este atât pentru cei care țintesc un ideal de viață zero waste, cât și pentru cei care sunt la începutul călătoriei lor in domeniul eco. Sperăm că optimismul nostru să fie contagios.

Vrei să afli mai multe despre noi? Urmărește-ne pe facebook și instagram.


Fără plastic

Ingrediente naturale

Biodegradabil

Ambalaj sustenabil

Branduri etice

Local